KENNISMAKEN


Ik ben Inger Kaldenbach en ik woon in Heerhugowaard. Na mijn kappersopleiding heb ik ruim vier jaar bij Cosmo Hairstyling in Lisse gewerkt. In 2006 ben ik voor mezelf begonnen als kapster aan huis. Waarom? Iedereen heeft het druk en daarom wilde ik klanten het gemak bieden van een complete kapsalon aan huis. Ik kom aan huis met alle behandelingen waarvoor je normaalsgesproken naar de kapsalon gaat, zoals knippen, verven en stylen. In de prijslijst kun je zien welke kappersbehandelingen ik allemaal bied. 

Care about your hair

Fijn en futloos, dik en weerbarstig of krullend haar. Ieder haartype heeft zijn eigen verzorging nodig. Ik adviseer graag welke producten jij het beste kunt gebruiken om jouw haar het beste tot zijn recht te laten komen. Ik verkoop producten van het kappersmerk Hair Company Professional. Deze producten zijn kwalitatief hoogwaardig en zijn toch heel betaalbaar. Want mooi en gezond haar moet voor iedereen bereikbaar zijn! Meer weten over de producten? Ik geef uitleg en gratis advies tijdens een afspraak bij jou aan huis. 

Werkgebied

Ik kom aan huis in Heerhugowaard en omgeving, o.a. Stompetoren, Oterleek, Ursem, Hensbroek, Obdam, Zuidscharwoude, Broek op Langedijk en st. Pancras. Twijfel je of ik ook in jouw woonplaats kom? Bel of stuur een WhatsApp-bericht en ik laat het je weten.